Ministerie van LVV start wederom met Basic Business Skills training

Ministerie van LVV start wederom met Basic Business Skills training

15-01-2020

Het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft wederom de 2e daagse training “Basic Business Skills” opgestart voor het personeel van LVV. Op woensdag 15 januari 2020 werd deze training verzorgd in samenwerking met het Ministerie van Arbeid, Technologische ontwikkeling en Milieu (ATM).

Het personeel van de diverse onder directoraten van het ministerie van LVV zullen op 15 en 16 januari 2020 deelnemen aan de training 'Basic Business Skills'.

'Basic Business Skills' reikt de deelnemers tools aan in leiderschap, communicatie, verandermanagement en ethiek. Deze skills worden door organisaties gebruikt om te gaan naar professionaliteit.

Er participeren in totaal 20 personeelsleden aan deze training.

Minister Rabin Parmessar is een grote voorstaander van trainingen, want zo kan er aan kennisverrijking worden gedaan wat kan resulteren in toename van de kwaliteit van de werkzaamheden.

LVV-minister Rabin Parmessar heeft bij zijn aantreden aangegeven het personeel adequaat en bekwaam te willen maken middels trainingen teneinde bij te dragen aan het realiseren van zijn vastgestelde beleidsdoelen. Dit is dus ook de reden geweest, het ministerie van Arbeid te benaderen voor het verzorgen van deze trainingen.