DC Armand Jurel trots op zijn district Para

DC Armand Jurel trots op zijn district Para

15-01-2020

De District Commissaris van Para, Arman Jurell heeft met heel veel genoegen op zaterdag 11 januari jl. de ministers van LVV en HI&T, enkele parlementariƫrs en de vele aanwezigen verwelkomd in het district. Tijdens de verschillende speeches is gebleken hoeveel ontwikkelingsmogelijkheden er zijn voor het district Para. Hierover is de DC zeer ingenomen.

Voor het commissariaat is er veel werk weggelegd in deze. Er zal speciaal voor de bewoners van Para, een markt opgericht worden. Voor de tot stand koming van deze markt zal het commissariaat, ondersteuning moeten verlenen. De markt moet ertoe bijdragen dat zowel de kleine als grote Paraanse ondernemers, hun producten aan de man kunnen brengen. Minister Stephen Tsang van HI & T bracht naar voren dat de mogelijkheid bestaat om met financiering een slachthuis opgezet kan worden.

Vanaf de planning tot het dagelijks beheer van dit slachthuis zal het commisariaat betrokken zijn. Dit slachthuis zal dan ook weer voor werkgelegenheid zorgen en betekent dit ook dat de overheid inkomsten kan genereren. Ook het opzetten van de dependances van beide ministerie ziet DC Jurel als een grote mijlpaal.

LVV-minister Parmessar is een groot voorstander van het samengaan van de private en publieke sector en betekent het in dit geval samen werken, samen verdienen.