Suriname is visverwerkingsbedrijf rijker: ‘Ocean Delight geopend’

Suriname is visverwerkingsbedrijf rijker: ‘Ocean Delight geopend’

22-06-2019

Het visverwerkingsbedrijf Ocean Delight is zaterdag 22 juni 2019 officieel geopend. Dit bedrijf is onderdeel van de bedrijfsvoering van Suvveb N.V. en Marisa Fisheries N.V en is gevestigd aan de Sir Winston Churchillweg in het district Wanica. Beide bedrijven zijn jarenlang bezig met het ondernemen in de visssector; van visvangst tot de verpakking met als bestemming export.

De directeuren van  bovengenoemde visverwerkingsbedrijven, respectievelijk Udo Karg en Johnny de Boer, hebben de aanwezigen toegesproken. Zij hebben ondermeer gesproken over de totstandkoming van deze samenwerking en bedankte de samenleving voor  de ondersteuning. Ad interim minister van  Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) Ronni Benschop die namens President Desire Bouterse het woord voerde en de opening heeft verricht  gaf in zijn toespraak aan dat bij het ondernemen in het ontwikkelings spectrum er twee aspecten zijn. Met deze twee aspecten zal dit bedrijf grotere bijdragen kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons land. ‘Ocean Delight mag gerekend worden als één van de speerpunten van de nationale ontwikkeling’, aldus ad interim minister LVV Benschop.

Na het officieël gedeelte heeft de ad interim minister van LVV het lint doorgeknipt en kreeg het publiek een rondleiding binnen het verwerkingsbedrijf. Aanwezig waren ook minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie en minister Vijai Chotkan van Openbare Werken.-