LVV-medewerkers verrijken zich verder met de ICT-kennis over Microsoft Office 2013 trainingen

LVV-medewerkers verrijken zich verder met de ICT-kennis over Microsoft Office 2013 trainingen

30-07-2019

Het ministerie van LVV werkt continu aan kennisverrijking van haar personeel. Dit doet zij middels diverse interne trainingen. LVV-medewerkers van de onderdirectoraten Landbouw, Veeteelt, Administratieve Diensten en Landbouwkundig Onderzoek, Afzet en Verwerking nemen deel aan een Basic Microsoft Office 2013 trainingsprogramma, verzorgd door Kishen Rattan, systeembeheerder van de ICT afdeling van het ministerie van LVV. Deze refreshment trainingen moeten bijdrage aan het versterken van het personeel ter uitvoering van het werk op de diverse afdelingen. Een tussentijds doorsnee Microsoft training kan bijdragen aan de motivatie van het personeel. De afdeling HRM en ICT hebben in opdracht van Minister Rabin Parmessar deze interne trainingen opgezet.

Diverse LVV-medewerkers hebben eerder ook Powerpoint trainingen gevolgd op het ministerie. Na de Basic Microsoft trainingen volgen ook de onderdelen, Excel en Windows 10.

De afdeling HRM heeft voor de maand augustus in voorbereiding de ‘Basic Business Skills’ welke in samenwerking met het ministerie van Arbeid zal worden gedaan. Minister Rabin Parmessar heeft beloofd te werken aan de vakbekwaamheid van zijn personeel. De bewindsman geeft verder aan dat één van zijn speerpunten van zijn beleid welke bijzonder aandacht geniet is ‘Educatie. Zonder educatie en of het upgraden van het personeel wij niet instaat zullen zijn om succes te boeken voor het ministerie.’