Minister Parmessar van LVV sluit intensief jaar af met personeel

Minister Parmessar van LVV sluit intensief jaar af met personeel

30-12-2019

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft met zijn personeel het jaar 2019 afgesloten door middel van een samenzijn. De bewindsman gaf aan dat er hard gewerkt is de afgelopen periode sinds zijn aantreden in de maand mei. Hij dankte daarom ook eenieder, zonder namen te willen noemen voor hun positieve inzet.

Minister Parmessar ging in zijn speech in op de behaalde successen. ‘Jullie hebben hard gewerkt en in 2020 gaan wij nog harder werken. De agrarische sector is zeer belangrijk voor Suriname’, aldus de tevreden bewindsman. ‘Het zal een extra druk jaar worden, verzekerd ik jullie. Dus weest erop voorbereid. Ik doe daarom ook een beroep op jullie allemaal om de politiek buiten het ministerie te houden. Wij zijn met zijn allen LVV’ers en hebben een opdracht om samen voor het volk te werken aan de ontwikkeling van de agrarische sector. Het kan volgens de bewindsman beter met de sector.

De minister bleef ook stil staan bij de samenwerking met de verschillende actoren buiten het ministerie. Het samen optrekken om de gehele sector naar betere hoogte te brengen is de beste uitgangspunt geweest om die tot ontwikkeling te brengen.

De minister dankte ook de afdeling Voorlichting die ervoor gezorgd heeft dat LVV dagelijks in het nieuws was om de informatie te delen met de samenleving. ‘Men kan niet zeggen dat LVV niet gewerkt heeft of niks heeft gedaan. Wij waren elke dag te zien en te lezen in de verschillende nieuwsuitzendingen.’

De bewindsman dankte ook de bond voor het gestelde vertrouwen in hem en de geboden ondersteuning. Hij riept andermaal de bond en het personeel op om meer te presteren, dan zullen de bevorderingen en benoemingen ook niet uitblijven.

Met het afschieten van de gebruikelijke pagara werd het formeel gedeelte afgesloten en kon het personeel de benen flink losgooien onder het genot van een hapje en drankje dat door de verschillende ressortkantoren aldaar is voorbereid. Ook de Melk Centrale Paramaribo was deel van het geheel.

Aan allen wenst minister Parmessar en zijn staf en personeel een fijne jaarwisseling toe.