LVV-Journaal gestart

LVV-Journaal gestart

01-11-2019

De afdeling Voorlichting van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft nu haar eigen LVV-Journaal. Vanaf 1 november is het journaal te zien op de Facebook (FB)page van het ministerie van LVV en op Gov.TV, met een mogelijke herhaling. In het journaal worden de activiteiten van het ministerie belicht en gepresenteerd.

De uitvoering en de transparantie van het gevoerd beleid van dit ministerie zal doormiddel van het LVV-journaal te zien zijn. Het is van belang dat deze informatie wordt gedeeld met de samenleving zodat zij op de hoogte blijft van alle belangrijke ontwikkelingen die dit ministerie meemaakt. De inhoud en samenstelling van het journaal zal doormiddel van de geproduceerde persberichten kort en krachtig worden weergegeven.

Het ministerie is van oordeel dat op een positieve manier gebruikt gemaakt moet worden van Social media daar dit een krachtig netwerk is waar mensen dagelijks mee bezig zijn. De bereikbaarheid van FB is wereldwijd. Het ministerie van LVV wil op deze manier gebruik maken, om naast de traditionele mediakanalen, ook een groter publiek te bereiken om zo doende informatie te delen met de Surinaamse samenleving en ook de buitenwereld. 

Minister Parmessar is zeer ingenomen met de vorderingen van de afdeling Voorlichting, die sinds zijn aantreden ervoor gezorgd heeft dat het ministerie veel meer bekendheid geniet in de samenleving en zij hierdoor up-to-date geïnformeerd is.