Bond LVV Personeel dik te vreden over samenwerking met minister Parmessar

Bond LVV Personeel dik te vreden over samenwerking met minister Parmessar

30-12-2019

De Bond van LVV Personeel is dik tevreden over de samenwerking met Minister Rabin Parmessar, laat de secretaris namens de voorzitter van de Bond, Ashwin Bechan, optekenen.

Bechan geeft aan dat de afgelopen maanden zeer nauw en in een versnelt tempo samengewerkt is met de nieuwe minister en zijn staf. Het weg werken van de grote achterstand is met name gekomen door het aantrekken van nieuw personeel, voor onder andere de secties onderhoud, bewaking, landbouwvoorlichting en inspectie. De andere personeelszaken zijn ook besproken met de bewindsman zoals benoemingen, bevorderingen en werkomstandigheden. Echter weet hij dat minister Parmessar daartegenover prestatie wilt zien. De secretaris van de werknemersbond is tevreden met de gezamenlijke vorderingen die zijn geboekt dit jaar en kijkt uit naar een succesvoller 2020. De bond is in alles mee genomen als het om het ministerie en het personeel ging.

Hij weet dat het komend jaar een extra druk jaar wordt. Echter is hij ervan verzekerd dat met de getroffen voorbereidingen van het afgelopen jaar, de uitvoering niet langer op zich zal wachten. Vanwege de goede relatie met het ministerie werd door de minister een commissie samengesteld en geleid door de Bond voor het afsluiten van het jaar 2019.

Als het aan de Bond en het personeel ligt, treden zij liever ook uit het fiso-systeem, aldus Bechan bij de afsluiting van zijn redevoering op 30 december 2019.